Szampańska zabawa do rana. Pełne menu:
MENU SYLWESTER 2023 start 20.00 do 4.00
Starter : Grillowane tofu na świeżych ziołach z salsą z mango i borówek
Zupa : Hiszpański krem z pomidorów z chorizo
Danie : Schab macerowany w majeranku i czosnku , cepelin z szarpaną kaczką, puree z szarej renety, karmelizowany burak
- deska włoskich i hiszpańskich wędlin i serów z marynowanymi oliwkami
- deska mięs pieczonych z marynatami
- mix finger - krewetki / kalmary / krążki cebulowe z sosem sweet chilly
- mini krokieciki wegańskie w cieście filo
- francuski rogalik z mozzarellą i pieczarkami
- wrap z warzywami i łososiem wędzonym
- dorsz po grecku
- wołowina sezonowana na bagietce
- bruschetta
- śledzik marynowany a’la matijas na bułeczce
- churosy czosnkowo ziołowe
- tapas z grillowanym halumi
- wrapy z szarpaną wieprzowiną z bbq
- humus na pumperniklu
- tapas z wędzoną makrelą
- sałatka z pieczoną dynią
- tatar wołowy – serwis osobno
- focaccia , dodatki , sosy
PRZEKĄSKA CIEPŁA:
- butter chicken z ryżem - serwowane do stolików
- szaszłyk z udek kurczęcych z warzywami - serwowane do stolików
- golonka na zasmażanej kapuście - bufet
- grillowane warzywa - bufet
- pieczone ziemniaczki z gzikiem – bufet
- minestrone z klopsikami z kaszy jaglanej wege - bufet
- żurek staropolski – bufet
BUFET SŁODKOŚCI :
- szarlotka z bezą paloną i cynamonem
- sernik z białej czekolady z malinami
- torty bezowe
- mini babeczki czekoladowe
ALKOHOL bez ograniczeń:
WÓDKA FINLANDIA
WHISKY JW
WINO DOMU WŁOSKIE PW BIAŁE, CZERWONE
NAPOJE B/O
Zaproszenie: 550zł/ osoba
Zakup zaproszeń i wszelkie informacje: tel. 515 272 454.
Ricoria Team!